Δολοφονία Κηφισιά: Mε καλάσνικοφ εκτέλεσαν την 33χρονη. Πλούσιο το ποινικό της μητρώο | Epirus World

Δολοφονία Κηφισιά: Mε καλάσνικοφ εκτέλεσαν την 33χρονη. Πλούσιο το ποινικό της μητρώο

Καλάσνικοφ ήταν πιθανότατα το όπλο της δολοφονίας της 33χρονης στην Κηφισιά, καθώς βρέθηκαν τουλάχιστον 15 φυσίγγια στο σημείο.

Το ποινικό μητρώο της γυναίκας ήταν «πλούσιο», έχοντας κριθεί ύποπτη για τη δολοφονία πρώην συζύγου ενός από τους πιο γνωστούς μπράβους της νύχτας.

Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί για σειρά ληστειών σε χρηματαποστολές αλλά στο εφετείο είχαν φροντίσει να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες οι συνεργοί της.

Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό άνθρωπο της νύχτας.

Έτσι, δεν αποκλείεται τη δολοφονία της να είναι αντίποινα για προηγούμενη δολοφονία που σχετίζεται με τον υπόκοσμο.

Το θύμα είχε δεχτεί το 2011 ξανά δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια εκείνης της επίθεσης ήταν έγκυος, ενώ φέρεται να είχε επαφές με ανθρώπους της νύχτας.

Μετά την απόπειρα εναντίον της η 33χρονη είχε φύγει με τη νεογέννητη κόρη της στο εξωτερικό για να γλιτώσει από μια νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, το 2009 το θύμα είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος άλλης γυναίκας. Το συμβόλαιο εκτελέστηκε το 2009 με θύμα τη σύζυγο μπράβου, η οποία είχε εκτελεστεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Το θύμα φέρεται να προσπαθούσε να συνάψει σχέση με τον τότε σύντροφο της, σύμφωνα με το thetoc.

Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονημένη γυναίκα ήταν σύντροφος μπράβου των Νοτίων Προαστίων ο οποίος φερόταν να είναι ύποπτος για τη δολοφονία "νονού της νύχτας" με το προσωνύμιο "Καράφλας" ή "Νταίζη".

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αυτοκίνητό της σε γκαράζ πολυκατοικίας στο κέντρο της Κηφισιάς.

με πληροφορίες από cnn και thetoc
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου