«Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της στο Champions League» | Epirus World

«Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της στο Champions League»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για την πρόκληση της ΑΕΚ, την πανίσχυρη Μπάγερν και τη δεύτερη θέση που μπορεί να κυνηγήσει ο «δικέφαλος αετός».
Οι δηλώσεις του Ουκρανού στόπερ στη «Real News»:
«Τα τελευταία χρόνια προοδεύουμε συνεχώς και αυτό φαίνεται. Τώρα μας περιμένει μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, το Champions League. Το να παίζεις στους ομίλους του είναι κάτι το ξεχωριστό και το σπουδαίο για τον καθένα μας και ασφαλώς προετοιμαζόμαστε όσο πιο αφοσιωμένα γίνεται για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ να δίνει το "παρών" σε τέτοιους αγώνες υψηλού επιπέδου, από τους οποίους μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Αρχίζουμε με τον Άγιαξ και είμαι βέβαιος ότι, πάρα τις δεδομένες δυσκολίες της αναμέτρησης, η ομάδα μου, όλοι μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στο γήπεδο, παλεύοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Όσο για τα δεδομένα στον όμιλο ο Τσιγκρίνσκι τόνισε: «Εννοείται η Μπάγερν έχει τον κύριο λόγο για την πρώτη θέση. Είναι μια ομάδα με φοβερούς παίκτες, πανίσχυρη έδρα και εμβληματική παρουσία στη διοργάνωση, θα την παρομοίαζα με μηχανή που μοιάζει να μη σταματά ποτέ. Όμως, από εκεί και πέρα, εκτιμώ πως τα πάντα είναι ανοιχτά.
Έχω παρακολουθήσει τον Άγιαξ και την Μπενφίκα που ασφαλώς και είναι αξιόλογοι, δυνατοί αντίπαλοι, όμως η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να προχωρήσει μπροστά. Πιστεύω στην ομάδα μας, δεν μας λείπουν ούτε η φιλοδοξία, ούτε η φλόγα για διάκριση, ούτε το ταλέντο και οι ικανότητες. Και, ναι, είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε σε θέση να πετύχουμε πράγματα, αρκεί κάθε φορά να αποδίδουμε το μάξιμουμ του ποδοσφαίρου που ξέρουμε και μπορούμε».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου