Θεσπρωτία: Στο υπερταμείο το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αστυνομία!!! | Epirus World

Θεσπρωτία: Στο υπερταμείο το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αστυνομία!!!

Όσο ψάχνουν οι τοπικές αρχές τόσο ανακαλύπτουν.. Η ιστορία με τα ακίνητα που πέρασαν στο υπερταμείο είναι έξω από κάθε φαντασία! Είναι ενδεικτική ενός κράτους που ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή το χειρότερο βάζει ενέχυρο στους δανειστές για τα επόμενα εκατό χρόνια ακόμη και τα Μουσεία! Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα Γιάννινα, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην Θεσπρωτία.. Η ταυτοποίηση των κωδικών δείχνει και εκεί την μεταβίβαση κρίσιμων δομών και εκτάσεων στο υπερταμείο!!!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν από την ταυτοποίηση που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας στο υπερταμείο κατέληξαν, μεταξύ άλλων το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, το κτίριο όπου στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και το παλιό Κέντρο Υγείας!!!

Ακόμη στο υπερταμείο πέρασαν οικόπεδα μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας αλλά και σημαντικές εκτάσεις στο κάμπο της Νέας Σελεύκειας και σε περιοχή όπου είναι χαρακτηρισμένη ως Natura!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης στο Epiruspost η ταυτοποίηση των Κωδικών συνεχίζεται από τις υπηρεσίες του προκειμένου να εξακριβωθεί το σύνολο των ακινήτων που πέρασαν στο υπερταμείο...

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα απ' αυτά, όπως οι περιοχές Natura ή το κτίριο της Αστυνομίας είναι έξω από κάθε λογική αξιοποίησης!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου