Ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυος όταν πέθανε; Τι απαντά ο ιατροδικαστής | Epirus World

Ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγκυος όταν πέθανε; Τι απαντά ο ιατροδικαστής

Ήταν την 31η Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου.

Από την πρώτη στιγμή δε, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν.

Εως τις μέρες μας, οι θεωρίες καλά κρατούν και παρόλο που οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί, εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου. Και ανάμεσα στις θεωρίες, που παίζουν πολύ μέσα στο χρόνια, είναι κι εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ.

Για την ακρίβεια, το 2007 Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος. Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Σέφερντ δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Τέλος, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το ζευγάρι θα είχε επιζήσει της σύγκρουσης, αν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δεν έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και φορούσαν ζώνες. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα θα είχε πεθάνει όπως και να είχε. Αλλά είναι γεγονός πως αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ίσως να ήταν στους γάμους των παιδιών της, Γουίλιαμ και Χάρι» δήλωσε ο Σέφερερντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως σε αυτή την περίπτωση θα είχε γλιτώσει τη ζωή της με κάποια χτυπήματα.

etypos
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου