Ταξίδι στον πλανήτη, στάση στα Γιάννινα | Epirus World

Ταξίδι στον πλανήτη, στάση στα Γιάννινα

Είναι ο Γιάκομπ και η Μαρία. Δύο νέοι από την Γαλλία, που έχουν ξεκινήσει μία τρελή περιπέτεια, όπως την χαρακτηρίζουν οι ίδιοι. Αποφάσισαν να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον πλανήτη με τα ηλιακά τους ποδήλατα. Δύο ποδήλατα που μεταφέρουν ένα ηλιακό ρυμουλκούμενο μέσω του οποίου τροφοδοτούνται. Και διαδικτυακά μοιράζονται την εμπειρία τους με όλους, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες και σχόλια από τα μέρη που ταξιδεύουν. Μια περιοδεία στον πλανήτη με εφόδια τα πόδια τους και τον ήλιο κινητήρια δύναμη! Οι δύο νέοι, που κάνουν αυτό το διαφορετικό και πρωτότυπο ταξίδι ξεκίνησαν τον Απρίλιο από την Γαλλία, με σκοπό να προωθήσουν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες.

Τις μέρες αυτές έφτασαν στα Γιάννινα και έκαναν στάση στο Πέραμα! Στο λιμανάκι, για ξεκούραση και για ανεφοδιασμό.

Εκεί τους συνάντησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες της αποστολής τους.

Το ταξίδι θα κρατήσει πολύ καιρό και οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να ζήσουν ως «νομάδες» γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και τόπους άγνωστους.. Και φυσικά μοιραζόμενοι αυτές τις μοναδικές εμπειρίες μέσα από το διαδίκτυο με χιλιάδες άλλους που παρακολουθούν το ταξίδι τους!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου