Ετοιμάζεται και η ΕΚΟ… Πλήρης η αναβάθμιση στο αεροδρόμιο! | Epirus World

Ετοιμάζεται και η ΕΚΟ… Πλήρης η αναβάθμιση στο αεροδρόμιο!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου όπου θα αναπτυχθούν οι εγκαταστάσεις της ΕΚΟ. Πρόκειται για την δεύτερη εταιρία καυσίμων που εγκαθίσταται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο πριν από έναν χρόνο κινδύνευε να… κατεβάσει ρολά εξ αιτίας της αδυναμίας ανεφοδιασμού αεροσκαφών. Μετά τις συντονισμένες ενέργειες των τοπικών φορέων και την βούληση που έδειξε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ειδικά ο Γενικός Γραμματέας Θάνος Βούρδας, το πρόβλημα λύθηκε. Έτσι εδώ και μερικούς μήνες είναι σε λειτουργία οι εγκαταστάσεις της ΒΡ ενώ θέση λαμβάνει πλέον και η ΕΚΟ, η οποία είχε δείξει επίσης έντονο ενδιαφέρον.

Με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του χώρου, η δεύτερη εταιρία θα θέσει σε λειτουργία τις εγκαταστάσεις της, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του αερολιμένα, ο οποίος αποτελεί πύλη για τα μικρά, ιδιωτικά αεροσκάφη.
Με τα έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2019, την λειτουργία των εγκαταστάσεων δεξαμενών καυσίμων και την πίστα που είναι μία από τις μεγαλύτερες, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα πλέον από τα υπόλοιπα.
Και έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα..
Παραμένει κρατικό, γεγονός που επιτρέπει να είναι το πλέον ανταγωνιστικό στην Δυτική Ελλάδα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου