Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστών | Epirus World

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο η παρέα των Κρητικών σπουδαστών

Νέα τροπή παίρνει η διερεύνηση του θρίλερ του θανάτου του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2015.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να γίνει διαχωρισμός των κατηγοριών, δηλαδή των πλημμελημάτων από τα κακουργήματα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Τότε, η υπόθεση άρχισε σαν μια συνηθισμένη περίπτωση εξαφάνισης, για να ακολουθήσει ένα ντόμινο απίστευτων αποκαλύψεων για άγριο bullying από μια ομάδα επτά «σκληρών» Κρητικών συμφοιτητών του άτυχου 20χρονου, που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων εις βάρος του. Τριάμισι χρόνια μετά, κι ενώ έχει γίνει ήδη μία δίκη για παραβάσεις καθήκοντος, η υπόθεση επανέρχεται με νέες εξελίξεις, που αναμένεται να οδηγήσουν στον άμεσο προσδιορισμό της κύριας δίκης.

Στο εδώλιο θα καθίσει η παρέα των Κρητικών σπουδαστών, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας, ως δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Αυτή τη στιγμή, οι επτά νεαροί βρίσκονται αντιμέτωποι με τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου