Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά η μονάδα ΑΣΑ | Epirus World

Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά η μονάδα ΑΣΑ

Στις 4 Οκτωβρίου ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου και στα μέσα Ιανουαρίου η κανονική λειτουργία.

Τις εγκαταστάσεις της μονάδας επισκέφθηκαν οι Πρόεδροι των Φορέων Διαχείρισης Απορριμμάτων Στάθης Γιαννούλης, Σπύρος Κωνσταντόπουλος και Αντώνης Νάστας καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Γιάννης Λώλος.

Παράλληλα με την κατασκευή του εργοστασίου δρομολογούνται η κατασκευή των Μονάδων Κομποστοποίησης, τα Πράσινα Σημεία και οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης.

«Χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε με την ολοκλήρωση του έργου να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.. Απαιτείται σωστός σχεδιασμός και συνεργασία Δήμων και Περιφέρειας ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Στάθης Γιαννούλης.

Η κανονική λειτουργία του εργοστασίου θα φέρει μεγαλύτερο κόστος στην διαχείριση των απορριμμάτων καθώς η ανακύκλωση κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Παρά τις αρχικές προσπάθειες που έγιναν, οι δήμαρχοι της Ηπείρου, δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να καταλήξουν σε ένα κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση των επιπλέον οικονομικών βαρών που θα ανακύψουν για τους πολίτες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου