Θρήνος για τον 33χρονο μουσικό… Που στρέφεται η έρευνα της Αστυνομίας | Epirus World

Θρήνος για τον 33χρονο μουσικό… Που στρέφεται η έρευνα της Αστυνομίας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας από τον απρόσμενο θάνατο του 33χρονου στα νερά του Αράχθου. Ο νέος, μουσικός στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μια στιγμή στην άλλη έχασε την ζωή του. Ο 33χρονος είχε πάει για ψάρεμα στον Άραχθο. Γνώριζε καλά την περιοχή και το ποτάμι.. Οι ώρες όμως περνούσαν χωρίς να επιστρέφει στο σπίτι του και με την επικοινωνία μαζί του να είναι αδύνατη. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου τον εντόπισαν ο πατέρας του και ο αδελφός του που τον αναζητούσαν στην περιοχή.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός. Το ΕΚΑΒ, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έφτασαν στην περιοχή.

Μετά από την επιχείρηση που πραγματοποίησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό από το ποτάμι, κοντά στην γέφυρα Τσιμπόβου.

Σε μικρή απόσταση βρέθηκαν τα σύνεργα του ψαρέματος και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαλευκανθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 33χρονου.

Η έρευνα της αστυνομίας κινείται σε δύο κατευθύνσεις.

Η πρώτη είναι αυτή του αιφνίδιου θανάτου από παθολογικά αίτια, κάτι που θα αποδειχθεί από την νεκροψία- νεκροτομία που θα διενεργήσει ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης το πρωί της Δευτέρας.

Η δεύτερη είναι η παράσυρση του νέου από απότομο φούσκωμα του ποταμού που μπορεί να οφείλεται σε άνοιγμα του υδροηλεκτρικού Αώου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αστυνομία διερευνά σχολαστικά αυτή την πιθανότητα ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα.

Το βέβαιο είναι ότι έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο θάνατος του 33χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους. Δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού που αφήνουν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όσοι τον γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμόγελό του έσβησε για πάντα.

epiruspost - ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου