Έπαιξαν το Δαχτυλίδι της φωτιάς και βίασαν 20χρονη στην Ηλιούπολη | Epirus World

Έπαιξαν το Δαχτυλίδι της φωτιάς και βίασαν 20χρονη στην Ηλιούπολη

Θύμα βιασμού μέσω του παιχνιδιού «Δαχτυλίδι της φωτιάς» (Ring on Fire), φέρεται να έπεσε μια 20χρονη στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κοπέλα φέρεται να βιάστηκε από δυο πρώην συμμαθητές της, έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ σύμφωνα με τους κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το οποίο ήδη κάνει θραύση μεταξύ των εφήβων στην Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιζαν στην Ηλιούπολη όταν η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο και ο εφιάλτης μόλις ξεκινούσε.

Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Ξύπνησε ταραγμένη αλλά εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star η 20χρονη πήγε σε άθλια κατάσταση στο Α.Τ Ηλιούπολης και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι δύο συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

newsbeast
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου