Σοκ στην Άνω Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε 17χρονη μαθήτρια πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας | Epirus World

Σοκ στην Άνω Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε 17χρονη μαθήτρια πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας

Mια 17χρονη μαθήτρια, παιδί χωρισμένων γονιών, έδωσε τέλος στη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Κ. Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα.

Η κοπέλα που ήταν μαθήτρια του 6ου Λυκείου Καλλιθέας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Η 17χρονη Β.Σ ήταν μαθήτρια στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Έμενε με τη μητέρα της στην Καλλιθέα, ενώ ο πατέρας της είχε πάρε-δώσε με την αστυνομία.

Το βράδυ της Τετάρτης επισκέφθηκε τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, στην Άνω Γλυφάδα.

Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στο κενό. Όπως έγινε γνωστό ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Πηγή ρεπορτάζ: notia.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου