Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων | Epirus World

Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων

Για την υπόθεση συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών 
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, -16- δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (05-09-2018) το απόγευμα, ένας 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες ότι ο 62χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, εντόπισαν αγροτεμάχιο, στο οποίο όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε -16- δενδρύλλια, ύψους από 1,1 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (11,2) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου