H θεωρία συνωμοσίας για την Κούφια Γη: Εξωγήινοι και Ναζί ζουν μέσα στη Γη | Epirus World

H θεωρία συνωμοσίας για την Κούφια Γη: Εξωγήινοι και Ναζί ζουν μέσα στη Γη

Πιθανότατα έχετε ακούσει για τη θεωρία της επίπεδης Γης. Λοιπόν, τώρα υπάρχει μια νέα θεωρία συνωμοσίας, αυτή της «κούφιας γης»!

Η «θεωρία» υποστηρίζει ότι υπάρχει μια φυλή υπερ-ανθρώπων, εξωγήινων, Βίκινγκ και Ναζί που ζουν σε έναν παράδεισο στο κέντρο του πλανήτη μας.

Ο Rodney Cluff, συγγραφέας του World Top Secret: Our Earth IS Hollow και υπέρμαχος της θεωρίας, είπε στη Sun: «Λαμβάνω email από ανθρώπους που μαθαίνουν γι 'αυτό κάθε μέρα. Κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα, αν όχι σε εκατομμύρια, σίγουρα σε χιλιάδες κόσμου»!

Ο συγγραφέας είναι τόσο σίγουρος για τη θεωρία που αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο ταξίδι στην κούφια Γη το 2007, ελπίζοντας να βρει την πύλη που οδηγεί στο κέντρο και ο ίδιος πιστεύει ότι βρίσκεται κάπου στο βόρειο πόλο. Φυσικά το πανάκριβο αυτό εγχείρημα δεν προχώρησε και ακυρώθηκε.

Το κίνημα της κούφιας Γης, πάει ακόμα πιο μακριά ισχυριζόμενο ότι ο πλανήτης μας έχει μάλλον σχήμα ντόνατ. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, πιστεύουν ακόμα ότι η Σελήνη, ο Ήλιος, τα αστέρια και ακόμη και άλλοι πλανήτες είναι επίσης κούφιοι. Υποτίθεται ότι υπάρχουν τρεις κύριες είσοδοι για το εσωτερικό της Γης. Δύο κοντά στους πόλους και ένας που βρίσκεται κάπου στα Ιμαλάια. Ο Cluff πιστεύει, μεταξύ των άλλων, ότι: «Στο κέντρο της Γης αιωρείται ένας εσωτερικός ήλιος που χωρίζεται σε ημέρα και νύχτα".

Και όπως με κάθε θεωρία συνωμοσίας, υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν προσωπική εμπειρία. Εδώ, πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει σε αυτή την εσωτερική Γη, τον λεγόμενο «Κήπο της Εδέμ». Ένας από τους θεμελιωτές της «θεωρίας», ο Νορβηγός ναυτικός Olaf Jansen, ισχυριζόταν ότι είχε ταξιδέψει στο κέντρο της Γης μέσα από το Βόρειο Πόλο το 1811 και ότι έζησε εκεί για δυο χρόνια μαζί με τον πατέρα του.

Στο μυθιστόρημα φαντασίας The Smoky God, που έγραψε ο Willis George Emerson βασιζόμενος στις «μαρτυρίες» του, μαθαίνουμε επίσης ότι εκεί ζουν υπέρ-άνθρωποι με ύψος 3,5 μέτρων που υποτίθεται ότι είναι οι «φύλακες» του πλανήτη και συχνά μας κατασκοπεύουν χρησιμοποιώντας διαστημόπλοια και ιπτάμενους δίσκους. Μας παρακολουθούν και προσπαθούν να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο. Η πλειοψηφία των UFO προέρχεται από το εσωτερικό του πλανήτη μας.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου