Eπίσημη έναρξη της πρώτης σχολικής χρονιάς του Baby College | Epirus World

Eπίσημη έναρξη της πρώτης σχολικής χρονιάς του Baby College

Η επίσημη έναρξη της πρώτης σχολικής χρονιάς του Baby College πλησιάζει και οι αγκαλιές μας είναι ανοιχτές και σας περιμένουν…
Αναγνωρίζοντας το άγχος, για το νέο άγνωστο περιβάλλον,αλλά και την σπουδαιότητα της ομαλής και σταδιακής προσαρμογής και έχοντας μελετήσει διάφορα μοντέλα, ο σταθμός μας ενστερνίζεται και υιοθετεί το μοντέλο προσαρμογής βρεφών & νηπίων του Βερολίνου.
Σύμφωνα με αυτό η συμβολή των γονιών είναι καθοριστική και απαραίτητη για την ομαλή μετάβαση των μικρών μαθητών στον χώρο του νέου τους σχολείου και στα νέα δεδομένα του προσχολικού τους περιβάλλοντος.
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους μικρούς μας μαθητές να έρθουν με τον “κηδεμόνα τους” , να γνωρίσουν το νέο τους σχολείο και τις δασκάλες τους, και να δώσουμε όλοι μαζί το εναρκτήριο έναυσμα της νέας χρονιάς.
Έτσι από 20/08 έως και 31/08 υποδεχόμαστε δωρεάν τους μικρούς μας μαθητές με τους γονείς τους (09:30-13:30 & 19:00-21:00), για την “επίσημη” γνωριμία μας….
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μαςwww.babycollegepreveza.gr στην ενότητα ενημερώσεις!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου