Μάγεψε η Αυγουστιάτικη πανσέληνος.. Γέμισε τους αρχαιολογικούς χώρους! | Epirus World

Μάγεψε η Αυγουστιάτικη πανσέληνος.. Γέμισε τους αρχαιολογικούς χώρους!

Έχει πανσέληνο… κι είναι ωραία! Πλήθος κόσμους κατέκλυσε όπως ήταν αναμενόμενο αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και πολλά άλλα σημεία που χάριζαν εντυπωσιακή θέα για να θαυμάσει την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Την τελευταία πανσέληνο του φετινού καλοκαιριού! Παρά τα παιχνίδια που έκανε ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου και τις μπόρες που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της μέρας, το φεγγάρι τελικά το χατίρι σε όλους και γέμισε τον νυχτερινό ουρανό! Το θέαμα εντυπωσιακό και μαζί με υπέροχες μουσικές που πλημμύρισαν τους αρχαιολογικούς χώρους αποζημίωσε τους χιλιάδες επισκέπτες.

Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και μνημεία σε όλη την Ελλάδα άνοιξαν τις πόρτες τους από το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ για να δεχθούν όσους ήθελαν να απολαύσουν την Πανσέληνο. Και χιλιάδες μάτια στράφηκαν στον ουρανό για να απολαύσουν το φως του φεγγαριού!

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος έχει τη φήμη του πιο όμορφου φεγγαριού του χρόνου, και όχι άδικα. Χιλιοτραγουδισμένο και υμνημένο από μεγάλους ποιητές και μουσικούς. Κάθε πανσέληνος του Αυγούστου έχει τη δική της μοναδική αίγλη και ο καθένας έχει έναν καλό λόγο να κοιτά... ψηλά.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου