Η «Οδύσσεια» Κυπρίων ταξιδιωτών από Πρέβεζα για Λάρνακα και το αντίστροφο … | Epirus World

Η «Οδύσσεια» Κυπρίων ταξιδιωτών από Πρέβεζα για Λάρνακα και το αντίστροφο …

Μία βλάβη σε ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Tus, είχε ως αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών από Πρέβεζα προς Λάρνακα και το αντίστροφο, στις προγραμματισμένες πτήσεις της 21ης Αυγούστου.

Από το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site της Κύπρου SigmaLive, υπήρξε βροχή καταγγελιών από απελπισμένους επιβάτες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην Πρέβεζα και τη Λάρνακα, καθώς οι πτήσεις τους είχαν πάνω από 9 ώρες καθυστέρησης.

Οι επιβάτες κατήγγειλαν στο SigmaLive ότι οι υπεύθυνοι δεν τους απαντούν καν τα τηλέφωνα αφήνοντάς τους «εγκλωβισμένους» στα αεροδρόμια του Ακτίου και της Λάρνακας.

Σε επικοινωνία που είχε η εταιρία με το SigmaLive ανέφερε  ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν στο αεροσκάφος που θα μετέφερε τους ταξιδιώτες στην Πρέβεζα. Άμεσα οι τεχνικοί της εταιρείας έσπευσαν για την επίλυση του ζητήματος το οποίο ενώ αρχικά έδειχνε ότι θα ήταν επιλύσιμο στην πορεία προέκυψε να είναι σοβαρότερο σύμφωνα με την εταιρεία.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου