Την σκότωσα γιατί στραγγάλισε τα παιδιά μας, λέει ο πατέρας | Epirus World

Την σκότωσα γιατί στραγγάλισε τα παιδιά μας, λέει ο πατέρας

Σοκάρει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρου του κόσμου, η υπόθεση της δολοφονίας μια εγκύου γυναίκας και ο στραγγαλισμός των δυο παιδιών της.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουότς ισχυρίζεται πως στην πραγματικότητα η σύζυγός του σκότωσε τα παιδιά τους. Στη συνέχεια αυτός σκότωσε τη γυναίκα του σε μια έκρηξη οργής, αφότου είδε το τραγικό περιστατικό από μία συσκευή ενδοεπικοινωνίας με κάμερα.

Όπως ο ίδιος  κατέθεσε είχε προηγηθεί μια έντονη συζήτηση με την γυναίκα του στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και στη συνέχεια κατέβηκε στον κάτω όροφο, από όπου λίγο αργότερα είδε την σύζυγο του να στραγγαλίζει το τρίχρονο αγγελούδι, ενώ η τετράχρονη αδερφή της ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, δεν είναι σαφές αν υπάρχει υλικό από την κάμερα, που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του 33χρονου.  Μετά τις δολοφονίες, ο Γουότς μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις σορούς της συζύγου και των παιδιών του, σε μία περιοχή με κοιτάσματα πετρελαίου, όπου εργαζόταν.  Η σύζυγός του βρέθηκε θαμμένη ενώ οι σοροί των δύο άτυχων κοριτσιών βρέθηκαν μέσα σε βαρέλια πετρελαίου.

Ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι ζήτησε από τη σύζυγό του, τη 34χρονη Σάναν Γουότς, να χωρίσουν, όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι τους ύστερα από ένα ταξίδι στις 13 Αυγούστου. Αργότερα, παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με μία συνάδελφό του, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Δεν είναι σαφές αν η σύζυγός του γνώριζε για την παράλληλη σχέση.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου