Αλλάζει τα φώτα ο Δήμος Αρταίων | Epirus World

Αλλάζει τα φώτα ο Δήμος Αρταίων

Ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Αρταίων δύο νέα, πολύ σημαντικά, έργα για τη βελτίωση και ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ από Δημοτικούς πόρους, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του άναψε το «πράσινο φως» για νέες εγκαταστάσεις φωτισμού στο Δήμο συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφενός ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Δήμο, αλλά αφετέρου εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα προς όφελος των συμπολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ELENA η αντικατάσταση 12.000 φωτιστικών στο Δήμο Αρταίων με φωτιστικά led, καθώς και η δημιουργία νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Τα οφέλη που θα προκύψουν για τον Δήμο και κατ’ επέκταση για όλους τους πολίτες είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος, ενώ ο συγκεκριμένος τύπος φωτιστικών έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.350.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αντικατάσταση των υφιστάμενων λαμπτήρων με νέου τύπου LED, το κεντρικό σύστημα τηλεδιαχείρισης καθώς και τα απαραίτητα παρελκόμενα συστήματα για τη λειτουργία τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου