Γιάννενα: Απέκτησε στέγη η Ένωση Ξενοδόχων | Epirus World

Γιάννενα: Απέκτησε στέγη η Ένωση Ξενοδόχων

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Γραφείο Ενημέρωσης & Πληροφόρησης των Επισκεπτών και των Επιχειρηματιών του Τουρισμού της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Στεγάζεται στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου σε ένα μοντέρνο χώρο, άρτια δομημένο όπου οι επισκέπτες και οι επιχειρηματίες του τουρισμού μπορούν να αντλούν τουριστικά στοιχεία και να πληροφορούνται για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος ολόκληρης της Ηπείρου.
Η είσοδος του βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου, επί της οδού Πυρσινέλλα.
Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως 14:00.
Ο χώρος θα παραχωρείται για τις συναντήσεις όλων των φορέων του τουρισμού, για την υποδοχή καλεσμένων και για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων και σεμιναρίων.
«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρο Καχριμάνη για την παραχώρηση του χώρου,τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την στελέχωση του, καθώς και όλες τις εταιρίες που συνέβαλλαν για να κατασκευάσουμε το συγκεκριμένο γραφείο.
θεωρούμε δεδομένο ότι η έναρξη λειτουργίας του θα προσθέσει ένα ακόμη εργαλείο για την ποιοτικότερη οργάνωση και αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ένωσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : ( 0030 ) 26510 41100  
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου