Απίστευτη καταγγελία: Με έδιωξαν από δυο μαιευτήρια και γέννησα στο αυτοκίνητο | Epirus World

Απίστευτη καταγγελία: Με έδιωξαν από δυο μαιευτήρια και γέννησα στο αυτοκίνητο

Την περιπέτεια έζησε μια ετοιμόγεννη γυναίκα.

Όπως καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γέννησε στο αυτοκίνητο καθώς την έδιωξαν από δυο νοσοκομεία με την αιτιολογία ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να γεννήσει.

«Το θυμάμαι και δε μπορώ να συνέλθω. Με πιάνει τρόμος όταν το θυμάμαι» καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ελίζα Βαλαβάνη.

Η γέννηση της Μαρίας Ελένης ήταν επεισοδιακή. Η κυρία Ελίζα Βαλαβάνη θυμάται με τρόμο πώς έφερε στον κόσμο την κορούλα της μέσα σε ένα αυτοκίνητο:

«Δε με βάζανε μέσα. Δεν έφευγα. Τους έλεγα αν φύγω θα γεννήσω στον δρόμο. Αυτό κράτησε μέχρι τις 10 τη νύχτα. Εγώ γεννούσα και μου έλεγαν ότι δε γεννούσα. Απόδειξη ήταν ότι γέννησα 55 λεπτά αφότου με έδιωξαν από το τελευταίο νοσοκομείο».

Η μητέρα όπως καταγγέλλει  επισκέφθηκε και δεύτερο δημόσιο νοσοκομείο. Και από εκεί όπως ισχυρίζεται την έδιωξαν.

Πήγε σε σπίτι φίλης στον Πειραιά. Τη συνέχεια δεν την πίστευε ούτε η ίδια η μητέρα καθώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά έσπασαν τα νερά. Η οικογένεια ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία προκειμένου να φτάσουν γρήγορα σε μαιευτήριο:

«Έπαθα σοκ. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα προλάβω να γεννήσω σε νοσοκομείο σαν άνθρωπος. Περνώντας από Συγγρού μπαίνοντας στην Καλλιρόης άρχισε η εξώθηση. Δε μπορούσα να το ελέγξω. Λίγο πριν φτάσω στο νοσοκομείο γέννησα στο αυτοκίνητο».

Η μπέμπα γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου και χαίρει άκρας υγείας Η μητέρα της θέλει να αποδοθούν ευθύνες για τα όσα πέρασε.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου