Κτηνωδία στην Λάρισα: Πάνω από 40 σκυλιά δηλητηριάστηκαν | Epirus World

Κτηνωδία στην Λάρισα: Πάνω από 40 σκυλιά δηλητηριάστηκαν

Μέσα σε 20 ημέρες 40 σκυλιά έχουν βρει τραγικό θάνατο μετά από δηλητηρίαση που υπέστησαν από φόλες, σύμφωνα με το «Ζωοφιλικό Σωματείο Δήμου Αγιάς ”Ζωή” – Animal Welfare Organization» και την σελίδα του στο Facebook.

Το κείμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης κάνει λόγο για: «… ψυχοπαθή που κυκλοφορεί ελεύθερος» και θανατώνει τα άτυχα ζωάκια. Σύμφωνα με το Ζωοφιλικό Σωματείο Δήμου Αγιάς ”Ζωή’’, την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή Λάρισας.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Έγκλημα τεραστίων διαστάσεων στον Δήμο Αγιάς. Από αρχές Αυγούστου έως και σήμερα, 22/08/2018, που γράφω αυτό το κείμενο, έχουν βρει τραγικό θάνατο, από δηλητηρίαση, πάνω από 40 σκυλιά στον Δήμο Αγιάς !
Σκυλιά τα οποία ήταν άκρος κοινωνικά, στειρωμένα, αποπαρασιτωμένα και πλήρως εμβολιασμένα. Τα ζώα αυτά τα φρόντιζαν εθελοντές του σωματείου μας με προσωπικό κόπο, κόστος και πολύ αγάπη.
Λαμβάνουμε επίσης καθημερινά τηλεφωνήματα από ανήσυχους φιλόζωους πολίτες οι οποίοι ταΐζουν αδέσποτα ζώα στην γειτονιά τους, όπου μας αναφέρουν πως τα ζώα που φροντίζουν έχουν εξαφανιστεί !
Στον Δήμο μας, ανάμεσα μας κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής ελεύθερος ! Αυτός ο ψυχοπαθής παίρνει διεστραμμένη ικανοποίηση σκοτώνοντας ζώα. Ως γνωστό οι περισσότεροι ψυχοπαθείς και κατά συρροή δολοφόνοι με φόνους σε ανήμπορα ζώα ξεκίνησαν, το αμέσως επόμενο βήμα τους ήταν ο φόνος σε άνθρωπο προς ικανοποίηση των αρρωστημένων ορέξεων τους.
Θα μου πείτε πως υπερβάλω. Σας βεβαιώνω όμως πως καμία υπερβολή δεν υπάρχει στα γραφόμενα μου, για να διαπιστώσετε την ορθότητα των ισχυρισμών μου μπορείτε να ανατρέξετε σε σχετικές έρευνες η να μιλήσετε με κάποιον αστυνομικό του εγκληματολογικού τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε σοβαρό πρόβλημα στον Δήμο Αγιάς και για να μην θρηνήσουμε ανθρώπους πέρα από ζώα οφείλουμε να λάβουμε δραστικά μέτρα ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος αυτών των αποτρόπαιων πράξεων. Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Εισαγγελική Αρχή Λάρισας. Παρακαλείτε όποιος πολίτις γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση να έρθει σε επαφή μαζί μας μέσω της σελίδας μας , αν έχετε κάποια στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στον αρμόδιο Εισαγγελέα στο τηλέφωνο 2410 532179 η στην Αστυνομία Αγιάς στο τηλέφωνο 24940 22300.
<< Το μόνο που χρειάζεται για τον θρίαμβο του Κακού είναι κάποιοι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα. >> Έντμουντ Μπερκ
Από εμάς και μόνο εμάς εξαρτάται λοιπόν αν θριαμβέψει το Κακό που εκτελείται αυτήν την στιγμή στον Δήμο Αγιάς.
Με εκτίμηση το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Αγιάς << ΖΩΗ >>».

onlarissa.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου