Σαγιάδα Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για μεταφορά 17 κιλών κάνναβης | Epirus World

Σαγιάδα Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για μεταφορά 17 κιλών κάνναβης

Αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε και επιχείρησε να διακινήσει στη χώρα ναρκωτικές ουσίες, συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες (01-08-2018) το μεσημέρι, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για έναν 19χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 28χρονο αλλοδαπό, που αναζητείται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις ταπετσαρίες του οχήματος, είκοσι έξι (26) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (17) κιλών και (474) γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οργανωτής της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
  • ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (17) κιλών και (474) γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 19χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
  • το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ,
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου