Μείζον ζήτημα με τους ναυαγοσώστες | Epirus World

Μείζον ζήτημα με τους ναυαγοσώστες

Μείζον θέμα έχει ανακύψει στην Πρέβεζα με το έργο της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών για το διάστημα του Ιουνίου.

Ένα έργο που ανατέθηκε σε ιδιώτη εργολάβο έναντι του ποσού των 87,5 χιλιάδων ευρώ αλλά αρνείται να το παραλάβει η αρμόδια επιτροπή!

Κι αυτό γιατί ο εργολάβος δεν προσκομίζει τα παραστατικά από τα οποία να προκύπτει ότι έχει εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου καλεί την Δημοτική Αρχή να επέμβει άμεσα και να προστατεύσει τους τρεις εργαζόμενους- μέλη της επιτροπής παραλαβής, καθώς όπως υποστηρίζει, βρίσκεται σε εξέλιξη μία άθλια, απαράδεκτη και παράνομη επίθεση εναντίον τους.

«Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εμπόδιο στις παράνομες ορέξεις και διαθέσεις καθενός που στα πλαίσια του κέρδους στρέφεται κατά εργαζομένων του Δήμου Πρέβεζας εκβιάζοντάς τους με διάφορες μεθόδους.

Η συκοφάντηση που μεθοδεύεται με τη χρήση όρων «ευθυνόφοβοι» και «τυπολάτρες» είναι απαράδεκτη και δεν θα περάσει», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη με το Δημοτικό Συμβούλιο να αναβάλει την λήψη απόφασης κατά την τελευταία του συνεδρίαση.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου