Γεύση από Γιάννινα για νεαρούς κωπηλάτες | Epirus World

Γεύση από Γιάννινα για νεαρούς κωπηλάτες

Την ευκαιρία να πάρουν μία καλή γεύση από Κωπηλασία τόσο προπονητικά όσο και στην αγωνιστική της διάσταση είχαν 20 περίπου νεαροί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι βρέθηκαν για έξι ημέρες στα Γιάννενα συμμετέχοντας σε κοινόβιο της κατηγορίας Ανάπτυξης.

Υπεύθυνη για το κοινόβιο, τη διεξαγωγή του οποίου στήριξε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας όσο και παροχής υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ήταν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού, ενώ συμμετείχαν επίσης οι προπονητές της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλης Γκουντούλας και Ρία Αξιώτη.

Με αφορμή και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην πόλη, τα παιδιά, πέρα από τις προπονήσεις, είδαν από κοντά τον υγρό στίβο και τις κωπηλατικές εγκαταστάσεις της Παμβώτιδας, συνάντησαν διαιτητές του αθλήματος, παρακολούθησαν κούρσες και τερματισμούς, απονομές μεταλλίων και βρέθηκαν δίπλα σε Πρωταθλητές. Παράλληλα, δύο Ολυμπιονίκες, η Αλεξάνδρα Τσιάβου από τη Θεσπρωτία και ο Γιάννης Τσίλης απ’ τα Γιάννενα, τους μίλησαν για το άθλημα της Κωπηλασίας, τις απαιτήσεις, τις ευκαιρίες που δίνει, ενώ τους περιέγραψαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους.

Σε δηλώσεις της η κ. Γιαννιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία του κοινοβίου Ανάπτυξης στα Γιάννενα και τη συμβολή του Ν.Ο.Ι. αλλά και προσωπικά της Προέδρου του Μάρθας Παλαιοπάνου προκειμένου να κυλήσουν όλα άψογα. «Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι συνθήκες στη λίμνη ήταν ιδανικές για προπόνηση, οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου μας βοήθησαν τόσο μέσα σ’ αυτήν όσο και στη στεριά και τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από την εμπειρία κι έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να προπονούνται ώστε να λάβουν μέρος και σε άλλο camp. Mακάρι όλοι οι Όμιλοι της χώρας να βοηθούν στο να γίνουν κι άλλα εξίσου επιτυχημένα κοινόβια», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι σειρά έχει ένα αντίστοιχο camp τέλη Αυγούστου στον Βόλο, που θα γίνει υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου της Μητρόπολης Δημητριάδος!

Η κ. Γιαννιού ευχαρίστησε θερμά τον Ν.Ο.Ι. και ιδιαίτερα την πρόεδρό του, το Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας, Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Στ. Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις εστίες του οποίου διέμειναν τα παιδιά, καθώς και την Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου