Κάθε προσωπική ιστορία και ένα δράμα. Οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας | Epirus World

Κάθε προσωπική ιστορία και ένα δράμα. Οι πρωταγωνιστές της τραγωδίας

Ζωές χαμένες στις στάχτες. Κραυγή απόγνωσης για όσους αγνοούνται. Βαθύ πένθος για όσους έφυγαν από τη ζωή μέσα στη φονική πυρκαγιά. Οι προσωπικές ιστορίες συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας.

Ώρες αγωνίες ζουν οι συγγενείς της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη. Μαζί με τον σύζυγό της αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας . «Κινδυνεύουμε, τρέχουμε να σωθούμε» ήταν τα τελευταία τους λόγια στο τηλέφωνο.


«Επικοινώνησε με τη μητέρα μου , μίλησε με τον αδελφό μου στις 7 παρά δέκα της Δευτέρας. Μας είπε ότι κινδυνεύουμε, η φωτιάείναι πολύ κοντά μας, τρέχουμε και φεύγουμε να σωθούμε», δήλωσε στον ΑLPHA η Μαρία Τουρναβίτη, αδελφή του συζύγου της.

Οι συγγενείς του ζευγαριού βρήκαν το σπίτι τους και τα δύο σκυλιά καμένα ενώ το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε στο ίδιο κτήμα που βρέθηκαν τα 26 θύματα στην Αργυρά ακτή. Το μικρό σκυλάκι τους βρέθηκε σε ένα προστατευμένο σημείο στην παραλία χαμηλά. "Επομένως έφτασαν στην παραλία αφού έδεσε και το σκυλί εκεί το μικρό. Από εκεί και μετά δεν ξέρουμε" λέει η Μαρία Τουρναβίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς τους έχουν δώσει ήδη δείγμα DNA και περιμένουν τα αποτελέσματα...


Στο μεταξύ, ο αδερφός του συντρόφου της ηθοποιού, Κώστας Τουρναβίτης, αναζητεί τον Δημήτρη και τη Χρύσα Σπηλιώτη. Μάλιστα, βούτηξε ακόμη και ο ίδιος για να ψάξει δηλώνοντας, πάντως, ότι «λόγω της παρόδου του χρόνου οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι πολύ λίγες».

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του 13χρονου Δημήτρη-Αρίστου Αλεξόπουλου τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας όταν το Μάτιχτυπήθηκε από την πύρινη λαίλαπα.

Το ανήλικο αγόρι βρισκόταν στην περιοχή μαζί με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του και είχε την τελευταία επικοινωνία με την μητέρα του στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τους γείτονες ο 13χρονος εγκατέλειψε την περιοχή με το αυτοκίνητο του θείου το οποίο εντοπίστηκε άθικτο στο Κόκκινο Λιμανάκι.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου