Κολυμβητικός διάπλους στον Αμβρακικό | Epirus World

Κολυμβητικός διάπλους στον Αμβρακικό

Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός 14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού Κόλπου, ο αγώνας που έχει καταστεί πλέον θεσμός και προβάλλει πανελλαδικά το μοναδικό οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου, αλλά και τη μαγευτική περιοχή της Κορωνησίας.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην κλασσική διαδρομή των 11 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Βόνιτσας, μέχρι και την Κορωνησία, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email press@arta.gr μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ενώ η προκήρυξη του αγώνα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και στην σελίδα του αγώνα στο Facebook «14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού».
Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αρταίων ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν την προηγούμενη ημέρα, με στόχο την προσέλκυση πλήθους συμπολιτών, αλλά και επισκεπτών στην περιοχή της Κορωνησίας.
Έτσι, φέτος παράλληλα με τον Κολυμβητικό Διάπλου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τριάθλου με την ονομασία Koronisia Sprint Triathlon (750 μ. κολύμπι, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο), ενώ το Σάββατο 28 Ιουλίου θα διοργανωθεί τουρνουά beach soccer, ένα γεγονός που πέρυσι είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου