Ακυρώθηκαν Αγγελάκας και Χαΐνηδες | Epirus World

Ακυρώθηκαν Αγγελάκας και Χαΐνηδες

Με προβλήματα ξεκίνησε το Its Kale Festival με προβλήματα ξεκινά και το πολυδιαφημισμένο από τον Δήμο και το Πνευματικό Κέντρο ArtWave Festival..

Οι δύο μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Χαΐνηδες, προγραμματισμένες για Παρασκευή και Σάββατο τελικά αναβάλλονται.

Ο λόγος της αναβολής, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά το Πνευματικό Κέντρο, είναι η τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας τους, λόγω μη πραγματοποίησης της συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκης και μεταφοράς της την Παρασκευή.

Ως εκ τούτου το μουσικό μέρος του ArtWave Festival, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας του συγκροτήματος 12ος Πίθηκος, μεταφέρεται υποχρεωτικά για τις αρχές Φθινοπώρου.

Ημερομηνίες προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν μεμονωμένα και εκτός φεστιβάλ.

Το εικαστικό μέρος του φεστιβάλ, (εργαστήρια, εκθέσεις κλπ) θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Συγκεκριμένα η έκθεση Restless Waters, με συμμετοχή 50 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στο Σουφαρί Σεράι, με εγκαίνια την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, 7:30 μμ και διάρκεια έως 29 Ιουλίου.  

 Παράλληλα η παρουσίαση video art έργων Ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της Silvia Grandi από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στο Σπήλαιο Περάματος, ξεκινά  από το Σάββατο 7 Ιουλίου και διαρκεί μέχρι Κυριακή 16 Ιουλίου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου