Το υλικό της κουζίνας που μειώνει τη φαγούρα από τα κουνούπια

Το τσίμπημα του κουνουπιού αφήνει συνήθως πίσω του εκτός από το σημάδι και μια ενοχλητική φαγούρα.

Εκτός από τις διάφορες κρέμες με τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη φαγούρα, υπάρχει και ένα υλικό που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στη μαγειρική και κάνει θαύματα. Ο λόγος για το κρεμμύδι.

Το κρεμμύδι βοηθά στη μείωση του οιδήματος και καταπραΰνει τη φαγούρα που προκαλείται από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Επιπλέον, η έντονη μυρωδιά του απωθεί τα έντομα και τα κουνούπια από το να συνεχίσουν να σας τσιμπούν.

Απλά εφαρμόστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι απευθείας πάνω από την πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
newsbeast
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου