Τρεις επίλεκτοι του ΝΟΙ στα παγκόσμια | Epirus World

Τρεις επίλεκτοι του ΝΟΙ στα παγκόσμια

Ξεκινούν αυτές τις ημέρες οι διεθνείς εμφανίσεις για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι συμμετέχουν στις αποστολές όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Στόχος των Γιαννιώτικων «κουπιών» είναι φυσικά οι διακρίσεις στους υγρούς στίβους του εξωτερικού και για την επίτευξή του έχουν πραγματοποιήσει σκληρή προετοιμασία όλους τους προηγούμενους μήνες.

Την αρχή κάνουν ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος και ο Άρης Γραμμενιάτης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Πόζναν της Πολωνίας με την Ελληνική Εθνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών.

Ο Ντούσκος θα δώσει τη μάχη στη Δίκωπο άνευ με τον Σπύρο Καλέντζη από τη Θεσσαλονίκη στοχεύοντας με αξιώσεις σε μία θέση στο βάθρο.

Ο Γραμμενιάτης, από την άλλη, θα αγωνιστεί στο Διπλό Σκιφ ελαφρών βαρών με τον Χαράλαμπο Ντινενή από τη Λήμνο. Στο Παγκόσμιο του Πόζναν, το οποίο ξεκινάει σήμερα με προκριματικούς, συμμετέχουν περισσότεροι από 900 κωπηλάτες από 55 χώρες.

Στο μεταξύ, τις βαλίτσες του για το εξωτερικό ετοιμάζει και ο νεαρός αθλητής του Ν.Ο.Ι. Ανδριανός Οικονόμου, ο οποίος θα λάβει μέρος με την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει στην Τσεχία. Ο Οικονόμου θα αγωνιστεί με την  Τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου στην πόλη Racice της Τσεχίας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου