Ελεύθερος ο αλλοδαπός για τις εστίες φωτιάς στο Πέραμα | Epirus World

Ελεύθερος ο αλλοδαπός για τις εστίες φωτιάς στο Πέραμα

Ελεύθερος αφέθηκε ο αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, που συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Περάματος, μετά την εκδήλωση δύο εστιών φωτιάς. Από την έρευνα που πραγματοποιήσε η αστυνομία δεν προέκυψε κανένας δόλος ή πρόθεση του ιδίου να προκαλέσε πυρκαγιά. Ωστόσο χθες στις οκτώ το βράδυ περίπου είχε σημάνει συναγερμός καθώς οι δύο εστίες φωτιές είχαν εκδηλωθεί κοντά στο στρατόπεδο Περάματος.

Ο Πακιστανός εργάζεται σε πτηνοτροφείο της περιοχής. Ο εργοδότης του, του είχε παραχωρήσει μία αποθήκη για να μένει εκεί.

Ο ίδιος ξεκίνησε να απομακρύνει χαρτόκουτα που υπήρχε στον χώρο.

Τα συγκέντρωσε σε δύο σημεία και έβαλε φωτιά για να τα κάψει.

Έγινε αντιληπτός από άλλον κάτοικο της περιοχής ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του έκανε και παρατήρηση για την ενέργεια αυτή.

Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία ο αλλοδαπός είχε πάρει ήδη μπουκαλάκια νερού και έσβηνε τις στάχτες που είχαν μείνει από τα χαρτόκουτα.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Από την προανάκριση δεν προέκυψε κανένας δόλος για πρόκληση πυρκαγιάς και έτσι αφέθηκε ελεύθερος καθώς ζει στην χώρα μας έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου