Θρίλερ με τους αγνοούμενους μετά τις φονικές πυρκαγιές. Πολλά παιδιά ανάμεσα τους | Epirus World

Θρίλερ με τους αγνοούμενους μετά τις φονικές πυρκαγιές. Πολλά παιδιά ανάμεσα τους

Παραμένει το θρίλερ σχετικά με τους αγνοούμενους μετά τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική. Η πυροσβεστική δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα να μην είναι σαφής ο ακριβής αριθμός τους.
Όπως είπε στην ενημέρωσή της και η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, κ. Μαλλίρη, «το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι το δύσκολο έργο για τον εντοπισμό αγνοουμένων δεν έχει τελειώσει, καθώς το κέντρο της Πυροσβεστικής και οι άλλες υπηρεσίες έχουν δεχτεί δεκάδες κλήσεις, και διεξάγονται πεζές περιπολίες από 130 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα».
Η πυροσβεστική κάνει έκκληση στους συγγενείς και οικείους των αγνοουμένων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός τους, να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό αριθμό 199 για να δηλώσουν τους ανθρώπους που αναζητούν, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία.
Μια ανοιχτή ψηφιακή βάση δεδομένων για τους αγνοούμενους των καταστροφικών πυρκαγιών, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Στην βάση αυτή, μπορεί ο καθένας να ανεβάσει μια φωτογραφία του δικού του ανθρώπου που αναζητά μετά τις φονικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν χθες στην ανατολική Αττική.
Μέχρι στιγμής αγνοούνται 32 συμπολίτες μας.
Πολλοί συμπολίτες μας προσπαθώντας απεγνωσμένα να εντοπίσουν τους οικείους τους, αναζητούν πληροφορίες μέσω των επίσημων αρχών, ενώ απευθύνουν εκκλήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων για να μάθουν νέα τους.
Η ιστοσελίδα που μπορείτε να δείτε τους αγνοούμενους και να συμπληρώσετε ότι στοιχεία έχετε:
Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι από τη φωτιά στην Αττική


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου