Το έπος του '87 αναβιώνει στα Γιάννενα | Epirus World

Το έπος του '87 αναβιώνει στα Γιάννενα

Το έπος του '87 αναβιώνει στα Γιάννενα. Όντως αναβιώνει διότι η ιστορική πόλη των Ιωαννίνων είναι στενά συνδεδεμένη και άρρηκτα συνυφασμένη με τον θρίαμβο της Εθνικής και μάλιστα για δυο λόγους: αφενός λόγω της παρουσίας του Νίκου Φιλίππου που είναι γέννημα θρέμμα της πρωτεύουσας της Ηπείρου και αφετέρου επειδή εκεί πραγματοποιήθηκε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Σοβιετικής Ένωσης προτού κατηφορίσει στον Πειραιά!

Μετά από τριάντα ένα χρόνια, λοιπόν, οι αναμνήσεις εκείνης της εποχής και η νοσταλγία θα συνοδεύουν την "Επίσημη Αγαπημένη" και το βιβλίο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" την Παρασκευή, 6 Ιουλίου του 2018, στην αίθουσα "PLAZA" του ξενοδοχείου OLYMPIC.

«Παρέα με σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ και με την ευγενική χορηγία του HALL OF BRANDS θα νιώσουμε και πάλι τη συγκίνηση και το ρίγος από τις ανεξίτηλες στιγμές εκείνης της εποχής, Όσοι πιστοί προσέλθετε, θα είσαστε καλοδεχούμενοι και θα έχουμε κιόλας την ευκαιρία να πιούμε έναν καφέ ή ένα ποτό στο καφέ μπαρ Maison», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο συγγραφέας του βιβλίου και γνωστός αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου