Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Σε νεαρό Ρομά στρέφονται οι έρευνες | Epirus World

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Σε νεαρό Ρομά στρέφονται οι έρευνες

Ένας άνδρας Ρομά, συχνός επισκέπτης της Χαλκίδας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, φαίνεται να είναι ο λόγος που ο 23χρονος Τάκης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης .

Μήπως τελικά η άκρη του νήματος ξεκινά από τα στέκια του στη Χαλκίδα και καταλήγει στο στρατόπεδο της Χίου; Μήπως ο τρόμος και η εξαφάνιση προήλθαν από έναν ανοιχτό λογαριασμό;

Τα σενάρια πολλά, κάποια θέλουν να συνάντησε έναν παλιό γνώριμο μέσα στο στρατόπεδο και από εκεί να ξεκινησαν όλα.Το κουβάρι της υπόθεσης - θρίλερ προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές.

Τις τελευταίες μέρες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη Χαλκίδα και στις επαφές που είχε ο Τάκης.

Τα στόματα έδω στην Χαλκίδα δύσκολα ανοίγουν, όσοι γνωρίζουν κάτι παραπανω γι' αυτήν την υπόθεση δύσκολα μιλούν, μια νέα όμως μαρτυρίας στο Star από τη γειτονιά του δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Όλοι ξέρουν ότι φοβόταν, κανείς όμως το τι. Την απάντηση θα την δώσουν τα αποτελεσματα των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
«Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο κλειστός, σαν τρομοκρατημένος… Μέσα στο στρατόπεδο ήταν φαντάροι από Λιόσια, Μενίδι. Μπορεί να είναι τσιγγάνοι και να του έκαναν κακό αυτοί. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έχει κρυφτεί», ανέφερε ένας άνδρας σε μαρτυρία του.

Άλλος άνδρας υποστηρίζει πως «οι παρέες του τον οδήγησαν σε αυτή την εξαφάνιση. Ήταν λίγο περίεργες…».
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου