Νέες ταυτοποιήσεις για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές. 14 οι αγνοούμενοι | Epirus World

Νέες ταυτοποιήσεις για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές. 14 οι αγνοούμενοι

Νέα ενημέρωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας διευκρινίζοντας τον αριθμό των ταυτοποιημένων νεκρών και αγνοουμένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70και οι αγνοούμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.

Νωρίτερα ειχαν ταυτοποιηθεί 60 θύματα, τα 4 άτομα που υπέκυψαν στα τραύματά τους εντός των νοσοκομείων και τους 28 σάκους με υπολείμματα σορών που αναμένουν ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA.

Αναλυτικά η ενημέρωση που εξέδωσε το Πυροσβεστικό σώμα:

«Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Επιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Όμως, τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα».

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν 11 εγκαυματίες

Σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας , γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου.

Αυτή τη στιγμή, 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Νέα σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι

Η σορός ενός ακόμη ατόμου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Κόκκινο Λιμανάκι». Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το φύλο αν και σύμφωνα με την εικόνα του θύματος οι ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για άντρα θύμα των πυρκαγιών.

Σε μια άλλη δυσάρεστη εξέλιξη, γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αυτή τη στιγμή, 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

eleftherostypos
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου