Διέρρευσαν σχεδιαγράμματα των νέων μοντέλων iPhone της Apple | Epirus World

Διέρρευσαν σχεδιαγράμματα των νέων μοντέλων iPhone της Apple

Το iPhone που βλέπετε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα διαθέτει οθόνη OLED με αναλογία πλευρών 19:9 με διαγώνιο 6,49 ιντσών και διαστάσεις 157,2 x 77,1 χιλιοστά που το καθιστούν μικρότερο από το σημερινό iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 χιλιοστά). Σύμφωνα με φήμες, το κορυφαίο iPhone πρόκειται να διαθέτει πλαίσιο από κράμα ανοξείδωτου χάλυβα και το βάρος του θα είναι μεγαλύτερο του σημερινού iPhone 8 Plus που είναι 202 γραμμάρια.
Αν και κοιτάζοντας το σχεδιάγραμμα θα υπέθετε κάποιος ότι για λόγους αρμονίας, το φλας έχει παρόμοιο μέγεθος με τους φακούς και πως πρόκειται για διπλή κάμερα σε συνδυασμό με δύο τόνων φλας τεχνολογίας LED, ο Gordon Kelly εντούτοις υποστηρίζει ότι η συσκευή διαθέτει τρεις κάμερες, και πως το φλας απλώς δεν διακρίνεται στο συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα. Όπως και να έχει, στην πρόσοψη παρατηρούμε ότι η οθόνη διαθέτει εγκοπή που θα φιλοξενεί τις απαραίτητες κάμερες και αισθητήρες για να ενεργοποιήσει το Face ID 2.0.
Στο δεύτερο σχεδιάγραμμα, που ο Gordon Kelly ισχυρίζεται ότι είναι το οικονομικό iPhone με την οθόνη των 6,1 ιντσών, παρατηρούμε την ύπαρξη εγκοπής –θα φιλοξενεί το απαραίτητο hardware για την ενεργοποίηση του Face ID 1.0. Οι διαστάσεις του θα είναι 147,12 x 71,52 χιλιοστά και θα είναι ψηλότερο από το iPhone X (143,6 x 70,9 χιλιοστά) εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης. Το συγκεκριμένο iPhone που θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα LCD IPS οθόνη δεν θα υποστηρίζει 3D Touch. Με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, περιμένουμε να ανακοινωθεί ένα ακόμη μοντέλο που θα μοιάζει με το iPhone X αλλά θα διαθέτει πιο σύγχρονο hardware ενώ δεν εγκαταλείπεται και η περίπτωση του λανσαρίσματος του iPhone SE2.

E-Daily.gr 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου