Ζάεφ - Ντιμιτρόφ ανέβηκαν στις γουρούνες για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις | Epirus World

Ζάεφ - Ντιμιτρόφ ανέβηκαν στις γουρούνες για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

Μετά από τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τα έχουν… «σπάσει» για τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό, ο Ζόραν Ζάεφ και ο Νικολά Ντιμιτρόφ ανέβηκαν στις γουρούνες τους, χαμογέλασαν πλατιά για τους φωτογράφους και πόζαραν αγκαζέ με τις συζύγους τους για να δείξουν ότι είναι ενωμένοι και με κοινή γραμμή.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός μάλιστα, ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας στη λεζάντα ένα μήνυμα με αποδέκτη την Αθήνα:

«Στην ίδια γραμμή».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου των Σκοπίων, Μίλε Μποσνιακόφσκι, ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση.

Όπως είπε, η κυβέρνηση των Σκοπίων ενωμένη ασχολείται με την επίλυση των διαφορών, καθώς και για την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας.

«Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι σταθερά προσηλωμένοι και ασχολούνται με την ίδια, ενιαία γραμμή, για την επίλυση των διαφορών και την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», είπε ο Μποσνιακόβσκι και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοκρατίας, την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσα από τη διαδικασία αυτή την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες της χώρας».


Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου