Στην Κόκκινη Εκκλησιά το Μουσικό Σχολείο | Epirus World

Στην Κόκκινη Εκκλησιά το Μουσικό Σχολείο

Το Σάββατο στις 16 Ιουνίου, το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Η Κόκκινη Εκκλησιά'' και στο πλαίσιο της δράσης για την ανάδειξη του ομώνυμου μνημείου, θα συμμετέχει με δύο μουσικά σύνολα, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κόκκινη Εκκλησιά, που βρίσκεται στην περιοχή Παλαιοχώρι Βουργαρελίου.

Αρχικά, το σύνολο του Εφηβικού Ψαλτικού Χορού θα ψάλει στον Εσπερινό που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο εσωτερικό του Ναού και θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος.

Στη συνέχεια στον αύλειο χώρο του Ναού, σύνολο παραδοσιακής μουσικής του σχολείου, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη μουσική παράδοση της Μικράς Ασίας και της Ηπείρου.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ως μέλος του δικτύου συνεργαζόμενων σχολείων με την Ουνέσκο, στηρίζει τις δράσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη του φυσικού και ιστορικού περιβάλλοντος του τόπου μας , και σας καλεί όλους το Σάββατο στις 16 Ιουνίου, στις 18.30 το απόγευμα, στο μοναδικό σωζόμενο βυζαντινό μνημείο των Τζουμέρκων, στην Κόκκινη Εκκλησιά.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου