Ακυρώθηκαν οι προσφυγές για τις μονάδες νερού | Epirus World

Ακυρώθηκαν οι προσφυγές για τις μονάδες νερού

Ακυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, οι προσφυγές που είχαν κατατεθεί κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για την μη επιβολή προστίμων στις βιομηχανίες νερού Βίκος και Ζαγόρι.

Οι προσφυγές είχαν κατατεθεί από τις παρατάξεις ΔΡΑΣΥ και Αριστερή Παρέμβαση.

Την απόφαση της Αποκεντρωμένης έκαναν γνωστή οι δύο παρατάξεις, με κοινή τους ανακοίνωση, με την οποία ασκούν και την ανάλογη κριτική.

«Ο λόγος απόρριψης;;

Δεν έχουμε – λέει - έννομο συμφέρον για να προσφύγουμε κατά της απόφασης! Γιατί ο δημοτικός σύμβουλος της ΔΡΑΣΥ αντικαταστάθηκε, ενώ ο επικεφαλής της «Αριστερής Παρέμβασης» δεν είναι δημοτικός σύμβουλος.

Έννομο συμφέρον – λέει η απόφαση της αποκεντρωμένης – έχουν μόνο οι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι και κανένας άλλος!!!

Και αφού οι υπόλοιπες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο υποστηρίζουν η κάθε μια με τον τρόπο της τα συμφέροντα των βιομηχανιών εμφιάλωσης (άλλοι ψηφίζουν υπέρ και άλλοι ναι μεν ψηφίζουν κατά για τα μάτια του κόσμου αλλά δεν κάνουν ενστάσεις και διαμαρτυρίες).

Σε μας τους πολίτες δεν πέφτει λόγος, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα για ενστάσεις και διαμαρτυρίες, παραβλέποντας το άρθρο 150 του κώδικα Δήμων και κοινοτήτων ή το άρθρο 130 του καλλικρατικού νόμου», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου