Μπαίνουν κάμερες και στους σταθμούς διοδίων της Ιόνιας! | Epirus World

Μπαίνουν κάμερες και στους σταθμούς διοδίων της Ιόνιας!

Κάμερες τοποθετούνται σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Ιόνιας Οδού, πλευρικούς και μετωπικούς, προκειμένου να καταγράφουν οδηγούς που ενδεχομένως μένουν ακόμη πιστοί στο κίνημα «Δεν πληρώνω».  Η σχετική απόφαση για την τοποθέτηση «ειδικών ηλεκτρονικών τεχνικών συσκευών» για την βεβαίωση παραβάσεων μη καταβολής διοδίων υπογράφηκε και από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Στα διοικητικά όρια του Νομού Ιωαννίνων κάμερες θα τοποθετηθούν στο σταθμό διοδίων του Τερόβου και στον πλευρικό σταθμό διοδίων Γοργόμυλου.

Ανάλογες αποφάσεις για την τοποθέτηση καμερών σε όλους τους σταθμούς έχουν ληφθεί και από τις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις των περιοχών από όπου διέρχεται η Ιόνια Οδός.

Αρμόδιες υπηρεσίες για την βεβαίωση των παραβάσεων από τις εν λόγω συσκευές είναι τα τμήματα Τροχαίας τα οποία θα λαμβάνουν ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου