Από τον Φιλόδημο νερό και στην Πρέβεζα | Epirus World

Από τον Φιλόδημο νερό και στην Πρέβεζα

Την αντικατάσταση των υφιστάμενων αγωγών ύδρευσης των ανατολικών περιοχών της Πρέβεζας, περιλαμβάνει η αίτηση χρηματοδότησης που υπέβαλε η ΔΕΥΑ Πρέβεζας, στο πρόγραμμα «ΦιλοΔημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το έργο «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΦΑΣΗ Β» αφορά στην   αντικατάσταση υφιστάμενων αγωγών με αγωγούς μεγαλύτερων διατομών που θα λειτουργούν  με επάρκεια για τις περιοχές της Δ.Κ Πρέβεζας, Νεοχώρι, Αγ.Τριάδα, Πνευμ. Φάρο κλπ.

Με το έργο και λόγω της ενιαίας αρχιτεκτονικής του δικτύου ύδρευσης, ωφελούμενοι θα είναι τόσο οι κάτοικοι της πόλης αλλά και των ανατολικών περιοχών της  Πρέβεζας (στους οποίους εμφανίζονται σήμερα τα περισσότερα προβλήματα) όσο και το σύνολο του πληθυσμού της Δ.Κ Πρέβεζας και  Τ.Κ Μύτικα (ήτοι μόνιμος πληθυσμός 21.937 κάτοικοι) μιας και θα περιοριστούν τα σπασίματα και οι διαρροές ενώ θα σημειωθεί και οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος με την μείωση της  κατανάλωσης της ενέργειας από τα υφιστάμενα αντλητικά συγκροτήματα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου