Υπηρετούν και επίσημα στην Άγκυρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί | Epirus World

Υπηρετούν και επίσημα στην Άγκυρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Έχουν ξεπεράσει τις 100 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί και ουσιαστική εξέλιξη για την απελευθέρωσή τους δεν υπάρχει.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε αποκάλυψε ότι πλέον οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν αποσπαστεί και υπηρετούν και επισήμως στην αποστολή της χώρας μας στην Άγκυρα.

Είναι μια κίνηση η οποία γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας απελευθέρωσής τους από την ελληνική πλευρά. Ουσιαστικά με την ένταξη των δυο στρατιωτικών στη επίσημη αποστολή της χώρας μας δεν υπάρχει πλέον για το τουρκικό δικαστήριο το επιχείρημα ότι είναι αγνώστου διαμονής. Με το επιχείρημα αυτό είχε απορριφθεί το αίτημα απελευθέρωσής τους.

Ωστόσο η τουρκική πλευρά “παίζει καθυστερήσεις” με στόχο την παράταση της κράτησής τους, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει κατηγορητήριο σε βάρος τους.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου