ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του κυρίως Ι. Ναού του Αγίου Νεκταρίου στον Υδατόπυργο | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του κυρίως Ι. Ναού του Αγίου Νεκταρίου στον Υδατόπυργο

Με την βοήθεια και την συμβολή εκατοντάδων πιστών ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του κυρίως Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στη περιοχή του Υπατόπυργου στην Πρέβεζα.



Εδώ και ημέρες γίνονται εκτεταμένες εργασίες θεμελίωσης στο εσωτερικό του υπογείου του Ναού, οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου ένα μήνα, ώστε να μπορέσει να στηριχθεί ο επιβλητικός τρούλος που προβλέπει η μελέτη.



Σε περίπου ένα μήνα από σήμερα οι εργασίες θα μπουν σε άλλο στάδιο, αφού πλέον θα αρχίσει η ανέγερση του κυρίως Ναού που σιγά σιγά θα αποκτά μορφή.



Η ενορία του Αγίου Νεκταρίου Πρεβέζης ιδρύθηκε με Προεδρικό Διάταγμα τις 12 Φεβρουαρίου του 2013, το οποίο είχε υπογράψει ο Κάρολος Παπούλιας και με την συνδρομή και τις ευλογιές του μακαριστού μητροπολίτης Μελέτιου και με τις συνδρομές και δωρεές ιδιαιτέρως των ενοριτών , των κατοίκων της πόλης αλλά και άλλων φίλων και γνωστών ανεγέρθηκε εκ θεμελίων ένας υπόγειος ναός για τον εκκλησιασμό πιστών.



Παράλληλα, με την καθοδήγηση και τις ευλογιές του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου ο αγώνας για να προχωρήσει η ανέγερση του κανονικού ναού πάνω από τον υπόγειο συνεχίστηκε με πιο εντατικούς ρυθμούς φτάνοντας στο σήμερα.

mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου