500 χιλιάδες για εξοπλισμό στο Χατζηκώστα | Epirus World

500 χιλιάδες για εξοπλισμό στο Χατζηκώστα

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για την έγκριση 500 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να γίνει η προμήθεια ξενοδοχειακού και άλλου εξοπλισμού.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί και την Περιφέρεια Ηπείρου, κυρίως τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, για την καθοριστική του συμβολή τόσο στην αποδοχή όσο και στις διαδικασίες υποβολής και υποστήριξης της πρότασης.

«Βασικοί άξονες και αρχές λειτουργίας του νοσοκομείου μας θα πρέπει να είναι η προάσπιση και βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, στα πλαίσια της αρχής της καθολικής κάλυψης, η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας τόσο των ασθενών όσο και των συνοδών τους, κάνοντας το πραγματικά ανθρώπινο καθώς και η εξυγίανση και αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα», τονίζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Καρβούνης.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου