Εκδήλωση αποχαιρετισμού μαθητών Γ’ Τάξης του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας | Epirus World

Εκδήλωση αποχαιρετισμού μαθητών Γ’ Τάξης του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας


Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα έγινε μια όμορφη εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας στο χώρο του σχολείου , την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο των Διδασκόντων .
Η εκδήλωση περιελάβανε παρουσίαση δράσεων και προγραμμάτων που οι μαθητές συμμετείχαν κατά το τρέχον διδακτικό έτος 2017-18 , βιντεοπαρουσιάσεις , αποχαιρετισμό από τους μαθητές της Β’ Τάξης ,  τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Βαρβάρα Ζαντραβέλη, και την πρόεδρο του  Συλλόγου Γονέων, κ. Ειρήνη Σολδάτου ,   φαγητό , τραγούδι και χορό .

Η παρουσίαση ξεκίνησε με σύντομη αναφορά στα 2 Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές : ‘Castles -Step back into History ‘ και ‘ Herit@ge Matters ‘  . Στο πλαίσιο αυτό έγινε προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των μαθητών στο συνεργαζόμενο Ιταλικό σχολείο  G. Berto τον Απρίλιο του 2018, από όπου οι μαθητές γύρισαν γεμάτοι όμορφες εμπειρίες από την καθημερινότητα και τη λειτουργία του εταιρικού σχολείου, τη θερμή υποδοχή από τους συνεργάτες συμμαθητές τους αλλά και από τις ξεναγήσεις που τους έγιναν στα Κάστρα της περιοχής, που ήταν και το αντικείμενο μελέτης του προγράμματος. 


Ένα άλλο βίντεο που ο Σύλλογος Γονέων είχε ετοιμάσει αφορούσε στιγμές και από τα τρία χρόνια που οι μαθητές πέρασαν στο Γυμνάσιό και το παρακολούθησαν με μεγάλη συγκίνηση. ‘Όλες οι δράσεις καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους μαθητές και γονείς και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδι αποχαιρετισμού από τα παιδιά, χορό και άφθονα φαγητά και γλυκά που οι γονείς είχαν ετοιμάσει .

Οι ευχές όλων των παρευρισκόμενων θα ακολουθούν τους μαθητές που ανοίγουν τα φτερά τους για την επόμενη βαθμίδα , το Λύκειο , για καλή συνέχισή των σπουδών τους  και επιτυχημένη σταδιοδρομία στην μετέπειτα ζωή τους !!!

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου