35 θέσεις γιατρών στις ΤΟΜΥ της Ηπείρου | Epirus World

35 θέσεις γιατρών στις ΤΟΜΥ της Ηπείρου

Με κίνητρα για τους γιατρούς, δημοσιεύθηκε η νέα προκήρυξη για την στελέχωση των Τοπικών Μονάδων Υγείας.

Με τη νέα προκήρυξη,  οι γιατροί κατατάσσονται σε μισθολογική κλίμακα αντίστοιχη του επιμελητή Α΄ στο Ε.Σ.Υ., αναγνωρίζονται τα χρόνια προϋπηρεσίας τους και υπάρχει πρόβλεψη για εκπαιδευτική άδεια και συνεχιζόμενη εκπαίδευση στις ακαδημαϊκές μονάδες Π.Φ.Υ. Ταυτόχρονα, η διαδικασία κατάθεσης δικαιολογητικών γίνεται πιο ευέλικτη και απλή.

Ειδικότερα, η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας αφορά στην πρόσληψη  γιατρών  σε όλη τη χώρα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του τετραετούς συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος, ενώ μετά τη λήξη της σύμβασής τους, οι γιατροί αυτοί θα δικαιούνται αυξημένης μοριοδότησης στο πλαίσιο της προκήρυξης μόνιμων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 953 θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα, να υποβάλουν μία και μόνο «Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση», καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει σήμερα, 13 Ιουνίου (ώρα 12.00) και λήγει στις 22 Ιουνίου (ώρα 23.59). Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης δεν έχουν όσοι έχουν υπογράψει ήδη σύμβαση για τη στελέχωση των Τοπικών Μονάδων Υγείας που προβλέπονται στο άρθρο 106 του νόμου 4461/2017.

Στην Ήπειρο προκηρύσσονται συνολικά 35 θέσεις γιατρών. Πρόκειται για 33 γενικών παθολόγων και δύο παιδιάτρων.  Αναλυτικά:

Οκτώ θέσεις γιατρών στην Πρέβεζα, 13 θέσεις γιατρών στα Ιωάννινα, τέσσερις θέσεις γιατρών στην Ηγουμενίτσα και οκτώ θέσεις γιατρών στην Άρτα. Τέλος προκηρύσσονται δύο θέσεις παιδιάτρων, μία στην Πρέβεζα και μία στην Άρτα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου