Λέρος: Ο 24χρονος γιος είχε βιαστεί και από συγχωριανό του | Epirus World

Λέρος: Ο 24χρονος γιος είχε βιαστεί και από συγχωριανό του

Θύμα βιασμού από συγχωριανό του αυτή τη φορά είχε πέσει και στο παρελθόν ο 24χρονος γιος με νοητική υστέρηση του ζευγαριού από τη Λέρο που βίαζε και ξυλοκοπούσε τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το νεαρό αγόρι, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών, πριν από αρκετά χρόνια είχε βιαστεί στο χωριό του από άνθρωπο, ο οποίος είναι γνωστός στην οικογένεια.

Ο 24χρονος βρήκε το θάρρος και έναν χρόνο μετά αποκάλυψε τη φρίκη που είχε ζήσει στα χέρια του συγχωριανού του στους γονείς του, όμως εκείνοι επέλεξαν για άγνωστους λόγους να μην καταγγείλουν το γεγονός στις αρχές.

Ειρωνικά φαντάζουν τα πρώτα λόγια του πατέρα του 24χρονου, όταν έμαθε για τον βιασμό του γιου του, ο οποίος είπε ότι θα σκοτώσει τον άνθρωπο που κακοποίησε το παιδί του.

Λίγο καιρό αργότερα όμως, θα γινόταν εκείνος ο άνθρωπος που θα ασελγούσε πάνω στο κορμί του για χρόνια και ο οποίος με κυνικό τρόπο ομολόγησε ότι σταματούσε τους βιασμούς των παιδιών του μόνο όταν εκείνα ξεσπούσαν σε κλάματα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου