ΠΡΕΒΕΖΑ : Με επιτυχία το ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανδρών – Γυναικών ΤΕΣΣΗΠΙΝ 2018 | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Με επιτυχία το ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανδρών – Γυναικών ΤΕΣΣΗΠΙΝ 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το ατομικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (ΤΕΣΣΕΗΠΙΝ).

Το τριήμερο Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας οι αγώνες για το ατομικό ανδρών και γυναικών μεταξύ σκακιστών και σκακιστριών της περιφέρειας. Αθλητές και αθλήτριες από έξι σωματεία συναγωνίστηκαν πάνω από τις σκακιέρες σε πέντε γύρους.
Πρωταθλήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε η Μιράντα Γιούτσου με 3,5 πόντους σε 5 αγώνες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη.
Πρωταθλητής στους άντρες αναδείχτηκε ο Μιχαήλ Παππάς με 4,5 πόντους σε 5 αγώνες. Ισοβάθμισε με τον Γεράσιμο Γιάχο με τον οποίο είχε αναδειχτεί ισόπαλος στον μεταξύ τους αγώνα, αλλά υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας αφήνοντας τον Γεράσιμο στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Γιούτσος που ισοβάθμισε με 3 πόντους σε 5 αγώνες με τους Βαγγέλη Μπέλλο, Δημήτρη Ντάκουλα, Δημήτρη Μίτο, Βασίλειο Κούλη, υπερισχύοντας στα κριτήρια ισοβαθμίας.
Από το σωματείο μας συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μπέλλος, Βασίλης Φελέκης, Θανάσης Θάνος, Δημήτρης Ντάκουλας, Κώστας Κανταρέλης, Αρίσταρχος Γκόβας, Στάθης Φατούρος και Δημοσθένης Μελετίδης. Μεταξύ αυτών καλύτεροι αναδείχθηκαν οι Βαγγέλης Μπέλλος και Δημήτρης Ντάκουλας.
Ως Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας ευχαριστούμε όλους και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες τόσο ατομικά όσο και συλλογικά!
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Preveza City για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου και τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη διάρκεια των αγώνων.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου