Επιδότηση θέσεων μέσω ΕΣΠΑ 2018-19, με θέσεις για βρέφη και νήπια | Epirus World

Επιδότηση θέσεων μέσω ΕΣΠΑ 2018-19, με θέσεις για βρέφη και νήπια

ΕΣΠΑ 2018-19

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο σταθμός μας συμμετέχει στην δράση για επιδότηση θέσεων μέσω ΕΣΠΑ 2018-19, με θέσεις για βρέφη και νήπια. Λόγω του νεοσύστατου δεν θα μας βρείτε στους προτεινόμενους πίνακες κατάταξης της ΕΕΤΑΑ, όμως η εγγραφή - φιλοξενία σε εμάς μπορεί να γίνει εντελώς δωρεάν στους δικαιούχους voucher μέσω ΕΣΠΑ, καθώς οι συνδυασμοί που κάνει η ΕΕΤΑΑ μεταξύ δομών και παιδιών, είναι ενδεικτικοί και όχι υποχρεωτικοί.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και επικοινωνήστε μαζί μας, για να συνδράμουμε στην καταχώρηση της αίτησης σας και να σας λύσουμε κάθε απορία. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για το άνοιγμα της εφαρμογής των αιτήσεων.

Σας επισυνάπτουμε σύνδεσμο όπου θα βρείτε κάποια από τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση σας στην ΕΕΤΑΑ (voucher-ΕΣΠΑ). https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2018/25052018_anakoinosi_enimerosi_ofeloumenoi.pdf


Με εκτίμηση,

Πασχάλη Όλγα

6974620625
  Baby College

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου