To Σουηδικό reality κάνει κωπηλασία στα Γιάννινα! | Epirus World

To Σουηδικό reality κάνει κωπηλασία στα Γιάννινα!

Ως τη μακρινή Σουηδία, θα «ταξιδέψουν» τηλεοπτικά το ερχόμενο φθινόπωρο η Παμβώτιδα και η Γιαννιώτικη Κωπηλασία, μαζί με άλλες ομορφιές της Ηπείρου. Αυτό χάρη στο reality show «The Bachelor» του τηλεοπτικού σταθμού TV4, γυρίσματα του οποίου γίνονται αυτή την περίοδο στην περιοχή μας.

Από τα 24 επεισόδια της εκπομπής τα έξι περίπου θα έχουν ως σκηνικό τα Γιάννενα και τα χωριά του Ζαγορίου, ενώ αρκετά άλλα γυρίστηκαν στα παράλια της Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργείο του Σουηδικού σταθμού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και γύρισε πλάνα εντός της λίμνης με τους πρωταγωνιστές του σόου να μπαίνουν σε βάρκες του Ν.Ο.Ι. υπό την επίβλεψη προπονητών και μελών της Διοίκησης του Ομίλου.

Η προβολή του δημοφιλούς reality show «Τhe Bachelor», τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην εταιρία Warner Bros, συνεπάγεται αξιοσημείωτη τουριστική προβολή για την περιοχής μας στη Σκανδιναβική χερσόνησο. Εξάλλου, χορηγός της εκπομπής είναι η αεροπορική εταιρία Apollo, η οποία συνδέει μέσω πτήσεων τα Γιάννενα με τις Σκανδιναβικές χώρες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου