Πρέβεζα: N’ αποδοθεί στο ΤΕΙ το στρατόπεδο Κονκουρή | Epirus World

Πρέβεζα: N’ αποδοθεί στο ΤΕΙ το στρατόπεδο Κονκουρή

Θέματα  που αφορούν  τις υποδομές της εκπαίδευσης κυριάρχησαν στην συνάντηση που με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης- παρουσία και του προισταμένου Α'Θμιας  Εκπαίδευσης   Πρέβεζας Γιώργου  Σαράφογλου-.

Ο  κ. Γαβρόγλου   ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά  ότι το  ΤΕΙ της Πρέβεζας θα αναβαθμιστεί με την  ένταξή του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και  θα αξιοποιηθούν στο έπακρο οι   αξιόλογες κτιριακές υποδομές αλλά και το  εκπαιδευτικό  δυναμικό του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας εξέφρασε την πλήρη στήριξη του Δήμου  στο αίτημα του ΤΕΙ Ηπείρου για την απόδοση του παλαιού στρατοπέδου “Κονκουρή” προκειμένου εκεί να αναπτυχθούν δομές φοιτητικής μέριμνας (δηλαδή φοιτητική εστία, φοιτητικό εστιατόριο και χώροι αθλοπαιδιών  με  προοπτική  δημιουργίας ενός  πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου  αξιοποιήσιμη τόσο από το  Ίδρυμα όσο και από τον Δήμο και τους τοπικούς  φορείς) υπογραμμίζοντας ότι θα συνδράμει  με κάθε τρόπο  στην υλοποίηση  του.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε επίσης  η  επίσπευση των διαδικασιών  για την ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας καθώς επίσης  και  Δημοτικού Σχολείου στο Κανάλι ενώ ο  κ. Μπαϊλης έθεσε υπόψη του  Υπουργού και μια  σειρά  άλλα ζητήματα αναφορικά με την αναβάθμιση των  υφιστάμενων υποδομών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου